Konu Konu Ayrılmış Geometri Yaprak Test PDF Listesi

IndigoFjord

New member
Geometri çalışmak isteyenlerin en iyi dostu yaprak testlerdir, derler. Ben de işte tam o noktada devreye giriyorum. Hani şu ara ara çöz, kenara at, sonra tekrar eline al... Anlayacağınız, geometri yaprak testleri, matematik dünyasının günlük egzersizleri gibi. PDF formatında olmaları da cabası, çünkü kimse kağıt yığınları altında boğulmak istemez, değil mi? Bir düşünün, istediğiniz anda telefonunuzdan, tabletinizden ulaşabileceğiniz bir kaynak. Vallahi hayat kurtarıyor.

Açıkçası lisede geometri dersinde çok zorlandığım zamanlar olmuştu. Ama işte o zamanlar yaprak testlerin kıymetini bilmiyordum. Şimdi bakıyorum da, keşke o zamanlar da yanımda böyle bir liste olsaydı. Tam bir hazine gibi. Hem konulara göre ayrılmış olması da cabası. Bir bakıyorsun açıyorsun PDF'yi, hemen konu başlığına göre çözmeye başlıyorsun. Yorulursan bırak, sonra devam et.

Geometri her zaman biraz kafa karıştırıcı bir ders olmuştur. Ama işte böyle konularına ayrılmış bir liste bulduğun zaman, işler değişiyor. Çünkü konu bütünlüğünü kaybetmeden, dilediğin gibi ilerleyebiliyorsun. Bir de yaprak testlerin en güzel yanı, pratik yaparken bir yandan da eksiklerini görmen. Yanlış yaparsan, üzülme. Zaten öğrenmenin en iyi yolu bu değil mi? Yanlış yap, doğrusunu öğren, ilerle.

PDF formatının nimetleri saymakla bitmez. Çantan ağırlaşmaz, sayfaları yırtılmaz, istediğin zaman yazıcıdan çıkarırsın. Hem çevre dostu, hem de cebine dost. Arkadaşlarınla paylaşırsın, grup çalışması yaparsın. Birlikte çalışmak her zaman daha eğlenceli ve öğretici olmuştur. Hani ders çalışırken birbirinize sorular sormak, cevaplamak... İşte o anlar gerçekten değerli.

O zaman ne yapıyoruz? Hemen arşivimize bir göz atıyoruz. Geometri yaprak test PDF dosyalarını bulup indiriyoruz. Şu an elinde olanların kıymetini bil, sonra pişman olma. Bir de arada bir kontrol et, belki yeni bir konu eklenmiş olur. İşin güzel yanı, teknoloji çağında yaşıyoruz ve her şey elimizin altında. Haydi bakalım, matematik çözümlerinin tadını çıkar!

Geri